6 Mayıs 2014 Salı

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GELEN DÜNYADIŞI İZLER 5.BÖLÜM

KUTSAL METİNLER - HEZEKİEL'İN TEKERLEĞİ
Bu konuda en Eski İncil'de Yer alan "ettik, en bilinen kayıtlardan Biri ettik Hezekiel'in Tekerleği "diye ANILAN hikayedir. 1611 Kral James İncil'inde, Peygamber 30'lu yaşlarında (M.Ö. 593)-Kendi deyimiyle-Tanrının suretini gördüğü anı soyle anlatır:
" Baktığımda Gördüm ki Kuzeyden Gelen şiddetli Bir ​​rüzgar Vardi, kocaman Bir bulut görünüşleri SÖYLE sala Ve çıktı ettik ONU çevreleyen Bir Ates, Ateşin kenarlarında da Bir parlaklık Vardi Tam ortasından İnsana BENZER Dört Canlı Varlık: ... Onlarda İnsana benzerlik VARDI ONU birinin Dort Yüzü VARDI, ONU birinin Dört kanadı Vardi ettik Ayakları düzdü Ve;. tabanlari Bir ​​buzağının tabanlari gibiydi,, cilalı tunç Gibi parıldamaktaydılar  ... "
Bu Canlı yaratıkların Görünüşü Tipki meşaleler Gibi yanan Kömür ateşlerine benziyordu: Canlı yaratıkların Üstünde Bir Asagi Bir yukarı gidiyordu, ateş parlaktı "şimşekler saçıyordu ...
Canlı yaratıklara baktığımda HEMEN yanlarında, Yerin Üstünde tam Dört Yüzü Olan Bir Tekerlek Gördüm. Tekerleklerin yapılarının Görünüşü zümrüt rengindeydi ettik; dördü de birbirinin aynıydı ettik; Tipki Tekerlek Içinde tekerleğe benziyorlardı. İlerlediklerinde bir yana BİRDEN Dort gidiyorlardı. Yürüyorlardı Dönmeyerek. Tekerleklerin Çemberleri o Kadar yüksekti ki Korkunç görünüyorlardı; Dört çember de çepeçevre gözlerle kaplıydı ettik. Canlı yaratıklar ilerlediklerinde tekerlekler de onlarla Birlikte gidiyordu; Canlı yaratıklar yerden yükseldiklerinde tekerlekler de yükseliyordu. "
Eski Ahit'in Başlangıç ​​bolumunde Hezekiel'in ismiyle ANILAN bolumdeki tasvirler böylece şurup Gidiyor. Anlattığına Türkçesi Peygamberin, Canlı yaratıklar Birlikte Hareket ediyorlardı vuran tam A.Ş. ortalarindan "Tipki Bir ​​Asagi BiR yukarı Hareket eden meşaleler Gibi, yanan Kömür ateşlerine benzeyen" bir sey çıkıyordu. Hezekiel manzarayı "Tanrının görkemine BENZER bir sey" Olarak yorumlamıştı bir araya geldi. Nato'da tasvirindeki ayrıntılar Baska bir Yaşama AIT bilgilerin ipuçlarını açıkça veriyordu ...

Bu resmin Adi "Meryem Aziz Giovannino A.Ş.", 15 y.yıla AIT Domenico Ghirlondaio ressamı tablonun bir araya geldi. Palazzo Vecchio'da Aşılı gelir Tablo "Loeser Koleksiyonu" nun Bir parçasıdır. Resimde Meryem'in Sağ omuzunun Üstünde Bir Disk Şeklinde Bir Nesne görülüyor. (Yakın Plani Altta)



KUTSAL METİNLER - Kutsal Metinler
Tevrat-incil-KURAN
Eski Ahit'in ILK Kitabı Yaratılıştaki Tufan hikayesi soyle baslar: ". Elohim'in Oğulları İnsanın kız çocuklarını Eş Olarak aldılar Çocuklar verdiler onlara ettik Ve O Zamanlar dünyada devler yaşıyordu" incil ilahi varlıklara, Gökyüzünden Dünyaya inen anlamına Gelen nefilim Adını vermiştir tanıştım;. Bunların çoğu yerin epey cogu Yerin epey insan ırkını yarattıklarına inanılır.
" ÇIKIŞ "bolumunde imkb Peygamber Musa'nın israil Sina dağı çıkararak Mısır'dan oğullarını götürüş hikayesi soyle anlatilir Vaadedilen Topraklara " ... Tanri Yolu Göstermek İçin Bir bulut onlara Içinde Yola Çıktı gündüzden; hem GECE hem gündüz Yolculuk edebilmeleri GECE de için ateş şeklini alip onlara Isik veriyordu. "Araştırmacılar Brinsley poer Hendek Muhteşem Bir uçan daire tasviri Olarak yorumlamaktadır ettik, ifadeleri, bir araya geldi.


Yine İncil'de M.Ö. 900'lerde Yaşamış Olan İlyas Peygamberin oğluyla Birlikte Ürdün Nehri'ni Geçişi anlatilir: " ONLAR konuşarak giderlerken Oldu; Birdenbire ateşten Bir araba belirdi ikiye ayırdı onlari ettik atlar ateşten ettik Bir kasırga İlyas'ı Göklerdeki cennete Ve. çıkardı. "Bu Bize GÖRE EKLENDİ ÇOK net Bir uçan daireye alınma hikayesidir.
Eyüp Haber ettik alan Tanri Tanımları imkb şöyledir kutsal kayıtlarında Davud Peygamberin ettik: " ! O bir ateştir ... Tanri Parladı Ve Önünde ateş var Çevresi kasırgalı ettik Tanrımız geliyor.. "İncil'de Yer Alan Diğer Bir UFO tanimi imkb şöyledir:" Baktım Ve Şimalden durmadan IŞIK Saçan Büyük Bir bulut geliyordu;. çevresinde pırıltı Ortasında sanki ateş Ortasında Işıldayan Maden ve ".
Gökyüzünden Gelen Üstün varlıklardan bahsedilmektedir ettik Yolculuklar Mistik yahudi öğretisi Kabala 'da da göksel. "Aridaeus'un Vizyonu" nda Bir gemiye Yapılmış uzay yolculuğundan açıkça bahsedilir Alınan bilgiye bilgiye Chaeroneia'lı Plutark Tarafından Gerçekleştirilme Gerçekleştirilme kaleme.
İncil'in saklanan bölümlerinden Biri gelir İdris'in Kitabı'nda da uzayda yolculukla ilgili anlatımlar Bulunmaktadır. İdris Peygamber, dünyadaki HİZMETİ bittikten SONRA ateşten Bir arabaya bindiler EKLENDİ Eklendi çok yükseklere çıkarılır ettik: " . öğretimini içeriyordu Yıldızların gelişiminin koydukları kanunlar ... Bunların çoğu yerin epey cogu Yerin epey çıkardılar Onune yöneticilerinin Yıldızların beni Ve "72-82 bölümlerde güneş Ayın yörüngeleri ettik, yıldızlar Gökyüzünün işlevleri Hakkında şaşırtıcı ettik .. derecede Doğru'nun ayrıntılar verilmektedir.
Kuran'da imkb Allah'ın İbrahim Peygambere Burak isimli Özel Bir HAVA TAŞITI Tahsis Ettiği yazar: " . Allah, o Muhammed'in Burak'ını Zamanlar İbrahim peygambere de vermişti İbrahim Peygamber Burak'a Biner yerden 35 Günlük mesafedeki Mekke'ye Bir gecede giderdi bulundugu ettik. "(96:1 / 166). Muhammed Burak'tan SÖYLE bahseder: " . Iki kanadı Vardi, dileyince Havada Kanatları Ile Ucup gidiyordu yanındaki Burak güneş Gibi Bir ​​ışıkla parlıyordu İki; . Bir rüzgar gibiydi,, : "Diğer Bir âyette Muhammed, Burak Ile Mekke'den Kudüs ' E dünya Dışı Bir seyahatten: Söz Eder ettik gelişinden " Ta Kudüs'e geldik ORADA gökten meleklerin indiğini Gördüm Beni karşıladılar Ansızın Bir merdiven Gördüm Bir ucu Bir Büyük taşta sala, bir, ucu da gökyüzüne uzanıyordu İki tarafında Direkleri Ortasında Basamakları..!.. Vardi ettik. . Ey merdiven meleklerin Yolu sala "Muhammed'in Tanrının bulundugu ARSA çıkarken gördükleri imkb oldukca anlamlıdır:" ... SONRA İsrafil Ile Birlikte Büyük karanlık Bir Denize vardık ettik İçerisinde sayılamayacak Kadar EKLENDİ Eklendi çok melek vardi bunlar Hiç Hareket etmeden bekliyorlardı, Diye Sordum 'Ey İsrafil, deniz melekler Kim, ettik tanıştım' Bana Cebrail Cevap Verdi:. .... Birbirinden Ayri Genişliği 70.000 meleklerin senelik mesafedeydi 'onLar Yer Gök mahlukatının çoğunu oluşturan meleklerdir ettik' görüştü "Buradaki deniz tabirinin uzay kullanildigi için, meleklerin IMKB Yıldızlar oldugu düşünülmektedir.

Günümüzde İdris Peygamberin Kitabı Olarak tanınan Yazılı belgelerin Bir bolumunde imkb ŞU Ifadeler Haber almaktadır ettik: " SONRA DÜNYANIN sınırına götürüldüm ORADA harikalar Gördüm ... ettik göklere kaldırdılar Beni'deki ta Ve Ateş Gibi sımsıcak buz Gibi soğuktu ettik Işık yerlerini Gördüm Cisimlerin Saçan Büyük... Bir Karanlığa vardım Ve. Derin Bir uçurum gibiydi,,. "İdris Peygamber BURADA açıkça atmosferin katmanlarından, yıldızlardan uzaydan bahsetmektedir ettik.
KUR'ANDAN Ayetler:
o   "Gökleri, yeryüzünü bunlar Içinde üretip yaydığı canlıları yaratması da Onun varlığının delillerindendir yüceliğinin ettik ettik." (Sura Suresi, 42/29)


"Göklerde yeryüzünde gelir canlılar, onLar hepsi de büyüklük göstermeden Allah'a secde ederler melekler ettik ettik." (Nahl Suresi, 16/49)
"Göklerde yeryüzünde kimler Varsa hepsi Ona Aittir ettik." (Enbiya Suresi, 21/19)

"Görmedin mi; Göklerde Olan Herkes sey yeryüzünde yararlanılır Herkes her sey ettik ettik ONU A.Ş.,. Güneş, ay, PEK ÇOK insan EKLENDİ Eklendi gerçekten Allah'a secde ediyorlar ettik hayvanlar Yıldızlar, Dağlar, Bitkiler, İnsanlardan cogu da vardir ki onlara azap hak olmustur .. "(Hacc, 22/18)
"Göklerde kanatlarını çırparak uçan acip Kuşların hep Allah'ı tesbih ettiklerini görmez misin? Onların hepsi Kendi dua tesbihini bilmektedir ettik, yeryüzünde bulunanlarla ettik. Allah da Hepsinin yaptıklarını bilir." "(Nur, 24/41)
"Göklerde yeryüzünde kimler Varsa hepsi Ona Aittir ettik. Onun yanında bulunanlar imkb Ona ibadetten büyüklük taslayıp Geri DURMAZLAR yorulmazlar dekar ettik." (Enbiya, 21/19)
"Göklerde yeryüzünde kimler Varsa onLar da gölgeleri de sabah ettik, Akşam Ba İstemez ALLAH'a secde ederler" (RA'D, 13/15)
(Neml, 27/87) "Sura üfürüleceği tabanca, Allah'ın diledikleri müstesna, Göklerde kimler var diyeceğim, yüzünde kimler Varsa dehşetle korkarlar de boynu bükük Zelil Olarak Ona Gelirler ettik de hepsi ettik"
"Silah ONU Göklerde yeryüzünde kimler Varsa hepsi Ondan Ba ettik. O (Allah) (ona BIR) Bir ilgili işindedir" (Rahman, 55/29)

"Göklerde yeryüzünde gelir canlılar melekler ettik ettik, onLar hepsi de büyüklük göstermeden Allah'a secde ederler" (Nahl 16/49)
"Gökleri, yeryüzünü delillerindendir bunlar icine üretip yaydığı canlıları yaratması da Onun (varlığının yüceliğinin ve) ettik. Ey, Zaman Bunların çoğu yerin epey cogu Yerin epey hepsini Bir Araya toplamaya da güç yetirir dilediği." (Şura, 42/29)
"Allah Yedi Göğü yerden de bir o kadarını yaratmış olandır ettik. Onun emri Bütün bunlar arasinda durmadan İner Durur. Allah'ın BUNLARI yaratıp Emirler indirmesi Onun EKLENDİ Eklendi gerçekten ONU Seye Gücü yettiğini ona Seyi kuşatmış oldugunu, bilmeniz İçindir bilgisiyle ettik." (Talak, 65/12)
 

                    DÜNYANIN PEK ÇOK Yerinde Yapılan kazılarda, binlerce Yıl öncesine ait, günümüz astronot görünümüne Uygun'un BENZER Özellikler taşıyan heykeller, steller, röliefler ettik yontular meydana çıkarılmıştır ettik.
İnsanları ÇOK Karmaşık Yorumlara sevkeden Eserler, DAHA Ziyade Meksika, Orta Güney Amerika'da bulunmuştur ettik araya geldi. Halen müzelerde sergilenen düşündürücü uzay gereçlerinin gelişmesi sonucu gittikçe anlam kazanarak Ayri Bir önemi Ifade etmektedirler ettik Arac, gizem dolu Örnekler ettik araya geldi.
Ayni Konuyla ilgili ilgili ilgili Olarak, Vaughn M. Greene, Japonya'da ele geçirilen diğerlerinden Detaylı ayrıcalık gösteren "DOGU HEYKELLERİ" uzerinde Uzun süreden Beri incelemelerde Bulunmaktadır ettik. Amerikan Savunma Bakanlığı'nda çalışmış, Yapmış Ünlü Bir araştırmacı gelir Greene Japonya'da Uzun müddet Tipi, "6000 YILLIK Uzay Giysisi", 6000 yil Baska bir Gelen astronotların Japonya'ya inmiş olduklarını vurgulamaktadır kitabında Adli gezegenden kez. GÖRE Greene'e, "uzaylılarla bulusma" olayı MEVCUT verilere GÖRE ispatlanmış Bulunmaktadır.
DOGU heykelleri, perçinlerinden, Göz merceklerine, kolluklarından, çıkarılabilir miğferlerine, vidalarından Karin boşluğundaki Sisteme Kadar kipsatırı tıpatıp Uygun'un Yapılmış uzay giysilerinin heykelleridir. Bu heykeller üzerindeki Tuhaf görünüşlü 30'u aşkın Masaüstü modülü masaüstü modülü Şekil, kullanılıyor Olması da oldukca ILGI çekicidir Olarak Teknik Donanım, motifin ettik modern NASA astronot giysilerinde müşterek Fonksiyonlar.
Bu Küçük kilden heykelcikler, Tarih Öncesi çağlarda Japonya'da Yaşamış Olan taş devri İnsanları Jomonlar Tarafından Gerçekleştirilme Gerçekleştirilme Yapılmıştır; BOYLARI 7,5-30 cm. arasinda değişmektedir. Yapımları 10.000 Yıl evveline Kadar uzanmaktadır.
Yokohomo'daki "Kozmik Ağabeylik Kurumu" Jomon heykelleri uzerinde derin Bir Araştırma yapmıştır. Kuzey Japonya'daki Tohuku yöresinde Bir mezarda Yapılan kazıda yararlanılır heykellerin başlarında güneş gözlükleri, Duvara çizilmiş olanların uzerinde dalgıç elbiseleri, başlarında da miğfer bulunuyordu. Ağızlarının uzerinde, filtreyi andırır Bir CIHAZ görünüyordu. Boyunlarındaki beyaz yakalarla, üzerlerindeki (pilotların giydikleri "g-forması" belli oluyordu. Pilotların bu gun havacılıktan Biliyoruz. Bu giysi SIM Express zamanda Tayland'ın Geleneksel kıyafetine de benzemektedir. Ayşe oldugunu "g-forması" denilen giysilerinin YÜKSEK basınca Dayanıklı Özel Elbiseler görüştü heykelleri Inceleyen Araştırmacılar bunlarin cogu Yerin epey: "Üzerlerindekiler NASA'nın uzay pilotu elbiselerinin Aynısı ..." yorumunu yapmışlardır ..
Jomon Dogu heykelleri uzerinde Çalısan Yusuke J. Matsumura, SÖZ Konusu heykellerin M.Ö. 3000 'lerde Kamagaoka'da yontulduğunu Ortaya çıkarmıştır. Bu konudaki düşüncelerini SÖYLE özetlemiştir: "Çuval Gibi VAR görünüşleri Miğfere BENZER bir sey boyun hizasında elbiseye bağlanıyor Bu miğferin ARKASINDA Küçük Bir Pencereyi Andıran açıklık da var Filtreye BENZER bir parca tam Ağız hizasında degil, DAHA Ziyade çeneye Doğru'nun alçak kullanmak için... görülüyor. "Tanri Hitokotonuşti'nin temsili heykelinde de Jomon elbisesi Içinde bulutların uzerinde görülmektedir. Onun Adi "uzay elbisesi" anlamına Gelen Bir kelimedir.

Japonya'da "CBA international" isimli Bilimsel Bir kuruluşun çalışmalarıyla Kamagaoka isimli bölgede kozmik Bir Kültür Ortaya çıkarılmıştır buluştu: Kyushu'nun güneş ırkı soyundan Gelen kral Iwai göksel Bir neslin üyesiydi. O, halkını ehlileştirdi "Güneş Diski" nde oturmalarını Istedi onların ettik. Onlara Akheneton'un güneş diniyle muamele etti. Toprağa kazınmış Olan Büyük nin Eski güneş kralligini İşaret Ettiği söylenir "Güneş isareti". Kamagaoka ırkı Bütün toprak heykellerini adeta Bizim Uzay Çağına miras bırakırcasına ortadan kaybolup gitmiş görünmektedir. Yine "CBA international" Araştırmaları SONUNDA 30 cm kalınlığında volkanik küllerle Kaplı Eski Bir ​​kozmik üs Ortaya çıkarılmıştır. Yusuke J. Matsumura'nın tahminine gore, Mars Jüpiter ARASINDA yararlanılır (Beşinci gezegen) Maldek'in patlaması SADECE dünya uzerinde Büyük felaketlere Yol açıcı etkilere hacimdeki olmakla kalmamis, Ayni zamanda dünyanin Yakın Manzara çevresindeki Uzayın da MFD dengesi bakımından Olumsuz yonde etkilenmesine hacimdeki olmustur A . Ş. . Bu nedenle uzay Yolcuları öldürücü radyasyona karsi Özel Koruyucu elbiseler giymek zorunda kalmışlardı. Yada uzay elbiselerini Geliştirmek zorunluluğunu hissetmişlerdi. Bu Jomon Dogu heykellerinin giysilerinin Bir Kısmı arklı görünüştedir. Nedenle YOKSA, manyetik Büyük felaketlere Yol Açan değişikliklerden EKLENDİ Eklendi çok korkan Kamagaoka ırkı kendilerine (heykellerde görüldüğü Gibi) Özel elbiseler yaparak Baska bir gezegene mi gittiler, YOKSA nesilleri, Gibi'nin oldugu, Büyük Bir felaketle ortadan görüştü KALDIRILDI MI? Ettik "DOGU" Uzay Giysisi

 

    
Esinlendikleri faydalandıkları ÖNE sürülmektedir ettik heykellerinden amerikan Rus Bilim adamlarının astronot giysileri Yapımında Doğu ettik. "DOGU" lar, NASA uzay giysileri (DAÜ) Ile karşılaştırıldıklarında, Iki giysi arasinda hicbir tesadüfe Bagli Olmayan PEK ÇOK Ortak Nokta Ortaya çıkmıştır gezici Unite Ekstra ettik bulundugu. Modern NASA DAÜ giysileri Gibi 3 ana bölümden oluşmaktadır ettik giysisi "DOGU":
n   I. Çıkarılabilir miğfer
n   II. Karın boşluğunda Çeşitli Donanım Sistemleri yararlanılır beden giysisi
n   III. Eldivenler botlar ettik
Miğfer
"DOGU" miğferi modern uzay dalgıç miğferlerine oldukca benzemektedir ettik. Yuvarlak formda Olup, uzerinde kulaklıklar, Göğüş çift yön modu mercekler Bulunmaktadır ettik hartuçları Çarpma yastığı Plakası için gözler. Bazi "DOGU" larda NASA VEYA dalgıç kasklarında oldugu Gibi tek Pencere vardir. Miğfer, giysinin kaydedici boyun kısmına HAVA geçirmez Bir biçimde Oturur kenetlenir ettik. Göğüs çevresinde imkb, miğferin yükünü hafifleterek omuz kısımlarına aksettiren emniyet kemeri sistemiyle bağlanarak Yerinde tutulur. Ayri için "DOGU" ONU Göz mevcuttur larda mercek. Mercekler üzerindeki Tuhaf yarıklar, Göz kamaşmasını önleyen Koruyucu siperliklerdir. NASA giysilerinde de Dista yararlanılır Altın plakalı Bir kalkan SIM Express amaçla kullanılmaktadır. Kaldırma Halkaları: next, kulak biçiminde döner halkalar Bulunmaktadır için Miğferin ONU Iki. Bunlar, Ağır çıkarılmasına Yardımcı Olur YÜKSEK ivme hızını zaptetme işlevi Görür ettik taraftan tutularak miğferin Iki pahali ettik.
Miğfer, Normal Olarak HAVA geçirmeyen giysiye Emniyet kemerleriyle bağlanmıştır. Için Nato'da Bazi manevralarda VEYA aracın Kaļķis inişlerinde pilotu sıkıca tutabilmek, Haber'in oturduğu pilotun VEYA kabin kablolarla Kaldırma halkalarına sabitlenmektedir ettik ettik. Ayni sistem, Ay'a inen Apollo astronotlarında da uygulanmıştır. Konuşma Delikleri:
Bircok "DOGU" da miğferin Ön kısmında yuvarlak yapay çıkıntılar mevcuttur. Bu delikli hartuçlar, miğfere HAVA girip çıkmasını sağlamaktadırlar. Ayni zamanda astronotlar açıklıktan miğferlerini çıkarmadan konuşabilmektedirler araya geldi.
Oksijen Sistemi:
DOGU giysilerinde Apollo DAÜ giysilerinde oldugu Gibi sırtta taşınan oksijen sağlayan Bir sistemli.Çantalı Bulunmaktadır ettik ettik. . Bu sistem, uzayda Baska gezegen yüzeylerinde Su Altında kullanılmaktadır ettik ettik Çarpma Yastığı:
Miğferin Üst kısmındaki taç şeklindeki Kısım, dar kapsülde olusan YÜKSEK G kuvvetlerine karsi astronotun kafasını korumaktadır. Haberleşme Işıkları da monte edilmistir ettik TARAYICI Çarpma yastığına SIM Express zamanda Apollo giysisinde oldugu Gibi, radyo anteni, radar.
BAŞLIK Kulaklıklar ettik:
DOGU 'lar nadiren pilotu miğfersiz Olarak gösterirler. Bu heykellerde kafayı Orten baslik Sistemi kulaklıklar Belirgin Olarak görülmektedir ettik.
II. GÖVDE ÜNİTESİ:
Modern NASA ların Gövde Ünitesi DAÜ giysilerinde de oldugu Gibi, "Doğu" ettik; Karın Boşluğu sistemi, göğüs Ile kontrolün Düğmeleri boyun BAĞLANTI kısmından oluşmaktadır ettik.
Emniyet donanımı:
Apollo uzay giysisi tasarımcılarını en cok Meşgul eden konulardan birisi ağırlıksız Bir ortamda giysinin vücuda sıkıca yapışması olmustur. "DOGU" larda imkb Gecen sırt kısmından dolaşarak ÖNE Dönen emniyet kemeri Sistemi Ile basitçe halledilmiştir ettik ettik arasindan Sorun, omuz başlarındaki Takviye Edilmiş bölgeler Iki Kontrol Düğmesi araya geldi. Mekanizma Bir pim vasıtası Ile istenildiğinde açılabilmektedir. . Bu sistemli.Çantalı günümüzde aynen kullanılmaktadır Karın Boşluğu:
"DOGU" ların Karın boşluğunda, radyo, oksijen kompüteri, Nem su stoku ATİK Sistemi Gibi Ağır teçhizatlar bulunur ettik, ISI regülatörleri ettik. Ağırlıkların bölgede Taşınması dengeyi sağlamasının Yanı Sıra Cihazlara KOLAY erişilmesini Sağlar'ı araya geldi.
Kontrol Düğmeleri:
Belirgin ÖZELLİĞİ, göğüs uzerinde yararlanılır Iki Ile kontrolün düğmesidir en "DOGU" heykellerinin. Modern NASA DAÜ giysilerinde de Kontrol Düğmeleri göğse monte edilmistir ettik. ,
Anti-G Giysisi:
"DOGU" giysilerinin Gövde kısımlarında "chokkoman" ADI verilen dalgalı motifler Bulunmaktadır. Bunlar, DAÜ giysilerindeki Isınma akla getirmektedir tüplerini soğutmaya ettik. Bu Donanım Zor manevralar sırasında Otomatik olusan sağlamakta Göz kararması, bayılma Gibi olayları engellemektedir ettik.
III. KOL BACAK VE MANŞETLERI:
Gövde giysisinde kol bacak kısımları kısadır ettik. Aslında Lu'nun Lu'nun Kısa kol bacak ekleri lastik manşetler OLUP, fermuarlı yuvarlak çerçevelerle giysiye takılmaktadır ettik araya geldi. Günümüzde, NASA Diğer Uçus üniformalarında SIM Express METOT uygulamaktadır ettik. Manşetlerin Sekli, el ayakların basınçtan Bağımsız, serbest hareketini saglamaktadir ettik araya geldi.
Görüldüğü Üzere, DOGU giysilerini yapabilmek EKLENDİ Eklendi çok Karmaşık operasyonlar gerektirmektedir. Detaylı Olarak ele aldığımızda, ILERI Bir Teknoloji'ye ürünü oldugu açıkça fark edilmektedir giysilerin bir araya geldi.


STONEHENGE
Stonehenge, taştan Yatay kaydedici eşikleri yararlanılır Bir dairedir. Bazıları düşmüş, bazıları eğilmiş, bazıları imkb toprağa gömülüdür. Çevresi Bir dizi bir de hendekle çevrili gelir Stonehenge'e Bir anayolla ulaşılabilir ettik.

Tahminlere Stonehenge 112 Büyük sayısız Küçük'ün taştan yapılmadır ettik Gore. Bunlar tek tek birbirine dikilmiştir. Ama neden? Binlerce Yıl işe yarıyo yarıyo harcadılar ettik ettik hacimdeki zamanlarını güçlerini bir araya halklar o zor Ölümcül koşullarında Yaşayan öncesinin? Ustelik verilen önem, Sonraki bin yıllarda da sürdürülmüş, Yapı geliştirilmiştir araya geldi.
Stonehenge Bir tapinak ya da Gözlemevi ya da dünya Dışı zeka Tarafından Gerçekleştirilme Gerçekleştirilme Bir amaçla Yapılmış Bir Yapı OLABILIR mi bilinmeyen?. ILK Basta ve belirli Bir plana GÖRE yapılmadığı sanılır AMA prehistorik çağdan Kalan Yığma taş örneklerine de benzemez Çunku onlara GÖRE ÇOK DAHA Düzenli sistemlidir ettik ettik.
Salisbury Ovası'nda Stonehenge 3 aşamalı tarihe sahiptir yararlanılır. 1. Stonehenge..; MÖ 2750'den kalmadır. BURADAN:.: Söz eden en Eski kayıt, MÖ 1. .. Yüzyılda Yaşayan Yunanlı coğrafyacı Diodorus Siculus'a Aittir Diodorus, Küresel Bir tapınağın kuzeyde Bir ada gelir Hyperborea'da Yani Britanya'da Güneş Tanrısı Apollon Adına yapıldığından:.: söz Eder Diodorus MÖ 50 'de yazdığı' Evrensel Tarih 'Adlı kitabında tapınağın Yerini' Kuzey Rüzgarının Ötesinde 'diye ingiltere ederken soyle diyor;

" Onların şahane, kutsal Bir YERLERİ Vardi ... Bu Dikkat Çekici Tapinak Apollon içindi, küre şeklindeydi. Bir Adayı Ziyaret Eder araya Ay'ın onun 18 yılda ... Süre Içinde yıldızlar yine Eski yerlerine dönerler ettik Tanrısı görüştü "
Teknik özelliklerinin Yanı Sıra yapının amacıyla ilgili Bir ​​Diğer ipucu gizemcilikle ilgilidir. Stonehenge'in 2 .. Dönemiyle ilgili Olarak, yörede yararlanılır YEMEK artıkları çakmak Taşı Gibi kalintilar Bize BURADA Bir yasamin oldugunu Stonehenge'in kutsal Bir Yer Olarak Ziyaret edildigini de göstermektedir ettik dönemsel. AMA Oğlum 30 Yilin nevus prehistorik Bir Bilgisayar olduğudur Bir Gözlemevi, bir, buranın inancı. Yazar William Stukuley, yapının doğrudan güneş ışığını gösterdiğini yazmıştı. 1901'de Sir Norman Lockyer, 1963'de Boston Üniversitesi astronomlarından Gerald Hawkins, Stonehenge'in astronomik Bulguları gösterdiğini belirttiler. AYRICA BURADAN Ayın Hareketleri izlenebiliyordu. 6. Sıra 40 Delik Ayın TUM hareketlerini AYRICA ay güneş tutulmalarını göstermektedir halindeki.


Diodorus'a GÖRE BURADAN yıldızlar da gözleniyordu. boyunca Ama ne? DAHA da önemlisi buradaki rahipler bunu Nereden biliyordu? 5000 Yıl öncesindeki hangi zeka böyLe karışık simgesel Bir yapıyı düşünebildi ..?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder